Föreläsning-Arken-Rim Mourad-1400
Bädda för framgång – nå framgång!
Framgångsrika idrottare går inte på slumpen- de går efter en plan. De har ett uttalat mål, ett vässat mindset och är handlingskraftiga. Därför blir de bäst. Detsamma gäller för företag.

 

 

 

 

 

 

Hälsocoachen och tidigare landslagsmedlemmen Rim Mourad delar med sig av hemligheten bakom att prestera på topp med bibehållen hälsa. Välj mellan olika spännande föreläsningar till kommande konferens eller kick-off!

Inspirera dig och dina medarbetare till att skapa godare hälsovanor.  En god hälsa handlar om mer än att jogga och styrketräna, det är en kombination och balans av mental, social och fysisk hälsa. Mina föreläsningar har fokus på helheten, för mer glädje – motivation – energi, och passar bäst som en serieföreläsning där man får tillfälle att träna individuellt mellan träffarna.

 

Seminarium med workshop i Mental träning

Kombinera en föreläsning med workshop, och stärk din mentala kondition tillsammans med Rim Mourad.

Mental träning började användas för att hjälpa framstående idrottare under 70-talet och introducerades av svenska psykologen Lars-Eric Uneståhl. Vi vet hur viktigt det är att vara i bra form, men för att må bra räcker det inte med att endast vårda och träna det fysiska. Vår psykiska/mentala hälsa är minst lika viktig, och den kan vi träna upp och stärka precis som vi bättrar på vår kondition. Här tränar vi istället upp vårt fokus, inställning och attityd till att bli precis så som du vill att det ska vara istället för hur det är idag.

Du duger som person oavsett hur du mår och vad du presterar. 

Mental träning kan användas om du vill stärka din självkänsla och självbild. Vår självkänsla genomsyrar allt vi gör i vardag, och hur vi reagerar mot olika händelser. Om vi vill må bättre, få en bättre livskvalitet eller uppnå en förändring behöver vi skapa gränser, vem du är som person och om du duger mäts inte i vad du presterar.