Forskning och studier visar att vår fysik, konditionen, har betydelse för hur bra vi presterar på jobbet. Människor som tränar regelbundet är friskare, positivare, tål stress bättre, har bättre fokus och får mer gjort.

Söker ni friskvårdsaktiviteter till en kick-off eller konferens? Följande pass finns att boka! Pris beror på hur långt passet ska vara och antal deltagare, men hör av dig så får du ett prisförslag.

Träningsformer

Tre träningsformer och möjlighet att anpassa intensitet gör att alla medarbetare kan vara med. Att lägga ribban på deltagande och inte hur mycket man svettas eller tar i ökar chanserna att fler hänger på, och snart hittar en fysisk aktivitet de trivs med. Fokus på alla pass är en ökad kroppskännedom, god rörlighet och bättre hållning. Träningen skapar tid och utrymme för reflektion över hur kroppen mår vilket skapar avkoppling och leder till ökat välbefinnande. Träningen sker i små grupper, så kallat PT-smallgroups på 10-14 personer och kan vara både inom- och utomhus.

Kontorsgympa:
Stretchövningar eller styrkeövningar att pausa arbetet med, ett enkelt sätt att få in rörelse i din vardag utan ombyte och längre träningstider. Pauser behöver vi för att fortsätta vara effektiva och fokuserade, här får du övningar som stimulerar både din hjärna och kropp. För mindre smärta och mer energi.

Kroppsviktsträning:
En funktionell träning där du jobbar med hela kroppens muskler, passar dig som vill träna självständigt fastän du tränar i grupp. Det krävs inga redskap, vikter eller en specifik träningsplats för att kunna utöva den här träningsformen, bara ett ombyte. Du tränar kroppsstyrka, bålstabilitet och kondition.

Box/karatepass:
Ett sätt att träna är att leka sig trött. Den här träningsformen utövas tillsammans med en kollega och är inspirerad från kampsporten. Vi tränar vår koordination i boxträning (slagkuddar) i kombination med styrka, smidighet och kondition.

Din Personliga Tränare

Rim Mourad kommer vara din personliga tränare där träning och coaching är helt upplagd efter dina behov, förutsättningar och målsättningar. Träna rätt med en erfaren och utbildad personlig tränare, en säker och trygg träning under hela passets gång. En smart träning för en sund och hållbar kropp.

Vad gäller för friskvårdsbidrag från 2018?

Med start från 1 januari 2018 gäller följande för vad som klassas som skattefri friskvård och motion:

  • Motionen eller friskvården ska vara av enklare slag och mindre värde. Vad som är av mindre värde finns inte fastställt som belopp.
  • 5 000 kr per anställd och år godtas som mindre belopp även om friskvårdsbidraget används som en delbetalning för motion eller friskvård som under ett år uppgår till mer än 5 000 kr.
  • För att en enstaka aktivitet ska anses vara av enklare slag och mindre värde bör kostnaden normalt inte överstiga 1000 kr per tillfälle.
  • Erbjudande om motion ska rikta sig till företagets hela personal. Med hela personalen avses samtliga anställda oavsett anställningsvillkor.

Det är alltså fritt fram att använda ditt friskvårdsbidrag till att träna med en Personlig Tränare eller få coachning mot exempelvis stress. Skatteverkets förmånsmeddelande i sitt fulla utförande hittar du här: SKV M 2017:7

Vill du träna individuellt med en Personlig Tränare kan du hitta mer info här: Personlig Träning.

Jag har även öppna PT-smallgroup (gruppträning) kurser för privatpersoner, mer info hittar du här: PT-smallgroup