Jag kontaktade Rim för att jag ville få in träning i mitt liv igen. Barnen, hemmet och jobbet tog mest av min tid och jag behövde hjälp för att prioritera mig och min träning. Dessutom har jag lärt mig riktig teknik för tex. utfall och armhävningar och upplevt att jag faktiskt klarar mer än jag tror, bara jag försöker!Att träffa Rim en gång i veckan och sätta grunden till en bra rutin för min träning har gett mig en bra start att hitta tillbaka. Inte bara hälsomässigt utan även i tanken! Tack Rim för att du fick igång mig!!
Karin CederholmAnledningen till att jag tog kontakt med Rim var för att jag ville bryta mönster i träningen, lära mig nya övningar och utföra dessa med rätt teknik. Jag har lång erfarenhet av just träning och styrketräning, men känner att jag har varit pressad att prestera på träningspassen samt kände att motivationen var som bortblåst. Efter 10 tillfällen med Rim har jag hittat en balans mellan tuffa och lugna pass. I vår kontakt fick Rim med helhetstänket, där fanns mer än svart på vitt och ett nytt fokus, på mig själv och mina målsättningar. Tack för nya idéer och en början till ett annat tänk från min sida. Det kommer ta tid men detta är bara början. Till en grym PT helt enkelt!
Fredrik Svedman

Jag kontaktade Rim för personlig träning för att känna mig mer självsäker på gymmet och även hur jag ska göra övningarna på ett bättre sätt för att inte belasta höften och mina knän. Jag känner att jag kan gå till gymmet nu och veta vad jag ska göra och tänker mycket på hur jag gör de olika övningarna. Jag trivs även väldigt bra med kroppsviktspasset som används oftare, då det är lite enklare eftersom man kan göra det var som helst. Något annat jag har börjat tänka mer på är min andning i övningarna och även mitt sätt att tänka. Istället för att tänka att jag inte orkar eller inte klarar det så försöker jag tänka mer att jag orkar det och klarar det.
Elin HolmstrandAtt investera i en personlig tränare är att investera i dig själv, en av dina bästa investeringar någonsin. Träningen är helt upplagd efter dina behov, förutsättningar och målsättningar. Hos mig har du enbart fokus är på dig själv och att du har en så stark och positiv känsla som möjligt under hela passets gång. Träna rätt och smart med en erfaren och licensierad personlig tränare, en säker och trygg träning under hela passet. Oavsett din dagsform får du alltid ett pass som lämnar en känsla av tillfredsställelse och lyfter resten av din dag!

Detta kan jag hjälpa dig med:

Helkroppsprogram (styrka/smidighet/kondition)
Stresshantering genom medveten närvaroträning
Starkare kroppshållning
Muskelkontroll

Sikta på att vara en bättre version av dig. Min vision är att du ska känna dig nöjd, stark och stolt över dig själv.

Hos mig skiftar du fokuset från missnöjet som finns idag, till det där positiva målet som finns där fram. Skillnaden är att du kommer ha roligt på vägen med mer motivation, energi och glädje. Och du, vi utgår alltid utifrån din dagsform, där jag möter dig och ger dig den utmaning du klarar av.

Rim Mourad, utbildad Personlig Tränare

PT Foto: Anna Sigvardsson

Priser:
per tillfälle/ totalt

750 kr / 15000 kr – 20 timmar

800 kr / 8000 kr – 10 timmar

850 kr / 4250 kr – 5 timmar

1200 kr / 1200 kr – 1 timma

Jag har en nöjd kund garanti där du har ångerrätt i 36 h och får pengarna tillbaka om du av olika skäl inte vill fortsätta träna.
Du betalar endast för din genomförda PT-timme.

Nöjd-kund-garanti Rim Mourad PT
Övrigt:

– Alla paket gäller i 2 månader
– Maila mig om du är intresserad av delbetalning eller träning hemma
– Träningen är på 55 min
– Tänk på att avbokning senare än 24 h före bokad tid debiteras. Avboka via telefon eller mail.
– Priserna ovan gäller träning utomhus april-sept,  inom vallgraven Göteborg. Okt-Mars tränar vi i ”My Studio” på Södra Vägen 43.
– Egen försäkring krävs då Rim Mourad- Fight for it  inte står ansvarig för detta.