Träning Foto: Anna Sigvardsson

Jag har tränat PT-Smallgroup en dag i veckan under vårterminen. Träningsformen har passat mig utmärkt då programmet varit varierat med inriktning på styrka, rörlighet och kondition. I och med att vi inte varit så många har Rim kunnat gå runt och ge instruktioner till var och en. Efter några gånger när man lärt sig övningen kan man lägga mer tid på att förbättra sig och får på så sätt mer ut av träningen. Definitivt kul med en blandad grupp både ålders- och erfarenhetsmässigt. Vi har trevligt ihop och lär av varandra. Jag kan definitivt rekommendera denna träningsform till alla oavsett erfarenhet.
Göran Gustafsson
Jag har tränat i Rims PT-smallgroup i en säsong, och tycker det är prima. Man får kontinuitet i träningen, träningen blir av, och efter några pass känner man verkligen att man blir starkare och stabilare i kropp och hållning. Förbättrad allmänstyrka gör allt lättare både i vardagen och på löprundan eller skidspåret! Rim ger bra och inspirerande instruktioner om hur träningen skall göras, till dig som individ. Och just när du känner att en övning börjar bli rutin, kommer det en ny och utmanande variant!
Tillhörigheten till en liten träningsgrupp ger träningen en social sida, och man blir peppad att dyka upp! Varierad träning, tillsammans, som inte blir tråkig.
Pass med hög intensitet där hjärtat får sitt, varvas med mer styrkeorienterade pass där mage, rygg och ben får jobba fokuserat, liksom armar och bröstkorg och andra muskler du inte visste fanns.
Man jobbar allsidigt med att stärka hela kroppen, med hjälp av sin egen kroppstyngd och kanske andras, men hela tiden anpassat till sin egen förmåga.
Jerker Samuelsson
Första gången jag såg och hörde Rim berätta om sitt arbetssätt var på en BNI-lunch. Jag fastnade direkt och gjorde slag i saken. Då jag har en lätt släng av gym-skräck så tyckte jag hennes upplägg gällande träning verkade kanonbra för mig! Att dessutom träna ute är verkligen en bonus oavsett väder. Rim förklarar så man skall träna på rätt sätt genom att förstå vilken muskel som jobbar. Jag fick en kickstart och kände hur orken och styrkan ökade under dessa veckor. Sedan dess har jag fortsatt att träna med Rim och det är fortfarande lika kul, utmanade och lärorikt. Det är inte bara träning utan en helhet.
Miranda Siegmund

Personlig träning i smallgroup (liten grupp) ger dig en personlig tränare som följer upp din träning.
Du lär dig funktionell träning och får med hela kroppens muskler, samtidigt som du jobbar med ditt muskelsinne och medveten närvaro. Du får en ökad kroppskontroll och självkänsla, samtidigt som du ökar styrka, kondition och balans.

Det krävs inga redskap, vikter eller en specifik träningsplats för att kunna utöva den här träningsformen, vilket gör den väldigt praktisk även efter kursens slut. Få optimala resultat genom att träna rätt och smart. Din PT är utbildad och jobbar med en säker och trygg träning under hela passet. Olika storlekar på terminskortet ger dig möjlighet att kontrollera din träning och betala för så mycket du vill träna.

I terminskortet ingår 2 individuella rådgivningstillfällen, detta hjälper dig skapa tydlighet i vad du vill uppnå både på och utanför träningen. Du får även göra fystester under 3 tillfällen för att se din utveckling.

Kurs vår 2018:

Träning mellan den 19 februari och 31 maj 2018

Träningstid: 17,30-18,15 måndagar och/eller torsdagar

Plats: Hedens konstgräsplan (vid volleybollplanen)

Paket/medlemskap:

– Terminskort Small: 2490 kr
Ingår: Träning en fast dag i veckan, måndag eller torsdag
Träningsrådgivning 2 st á 20 min
3 f
ystester: start, mitten och slut på termin

 

– Terminskort Medium: 2990 kr
Ingår: Träning ett valfritt pass i veckan
Träningsrådgivning 2 st á 30 min
3 f
ystester: start, mitten och slut på termin – Terminskort Large: 3590 kr
Ingår: Träning varje måndag och torsdag
Träningsrådgivning 2 st á 40 min
3 f
ystester: start, mitten och slut på termin

 

– Tillägg Sommarkort 4 juni-12 juli: 599 kr (vid köp av endast sommarkort kostar det 999 kr)
Ingår: Träning måndagar 17,30-18,15

 

Anmälan:

Maila info@rimmourad.se och ange följande uppgifter:

Namn
Adress
Telefonnr
Personnr
Mailadress

Du får då en faktura för det paket du valt att anmäla dig till. Anmäld till kursen blir du först när vi mottagit betalningen. Du har ångerrätt i 14 dagar, dock fram till 6 februari. Alla medlemskap är personliga och står på ditt namn.

Övrigt:

Läs igenom Allmänna Villkor i samband med din anmälan till kursen.
Som PT-smallgroup medlem får du 25 % rabatt på Personlig träning (55 min) eller coachning (75 min). Klicka på länken nedan för priser.