Nytt träningsschema, bootcamps och hudvård

Tänkte summera förra veckan, hände en hel del och är väldigt nöjd med hur den varit! Började med att köra ett nytt träningsupplägg, då jag går in och kör explosiv träning istället för tung styrketräning. Bilden är från ett härligt privat gym som inspirerar mig till max! Önskar att jag har möjlighet att ha ett liknande gym i mitt hem någon gång i framtiden 😉

Bootcamps i veckan har det varit en del, fem stycken för att vara exakt. Det har gått hur bra som helst, jag har peppat tjejerna/killarna och de har kämpat och kämpat. Dem är verkligen helt fantastiska och ger aldrig upp.

I torsdags hade jag en tjejkväll med hudvård på schemat, det var verkligen jättemysigt och nyttigt att få ta del av hudvård genom min vän Sanna, som jobbar för Mary Kay. Rengöring, peeling och återfuktning av händer och ansikte var vad vi hann med och efteråt fikade vi och satt och pratade. Hur trevligt som helst!
Köpte några olika produkter som jag ska prova en del innan jag återkommer här om hur jag tycker de har fungerat. Ja, visst ja! Har köpt lite nytt på Kicks även, en mattifierande överlack. Tar det på mitt vanliga nagellack och resultatet blir matt, skitsnyggt! Du kan se bild på det på min instagram (rmbootcamp), där har jag valt att ha svart nagellack och blanka toppar (fransk manikyr)!

På Sportlife hade vi i veckan release på Les Mills klasser, jag själv håller i CXworx och körde passet 3 gånger. Sista gången fick jag verkligen till coachingen samtidigt som alla tekniker blev korrekta (lätt att missa något i den fullspäckade koreografin när det är ny release), det känns verkligen bra efter att jag hålltett sådant pass, man känner sig typ bäst! =) Har du inte provat CXworx på Sportlife ännu, rekommenderar jag dig att testa- fantastisk coreträning och en intensiv 30-minuters klass!

Veckan avslutades i goda vänners sällskap med fika på Le Pain Francais samt middag och biljard på Biljardpalatset. Önskar dig en härlig kväll, nu ska jag iväg och hålla bootcamp på teatergatan!

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *