Företagshälsa

företag

Jag har varit i kontakt med en del företag, de flesta som har friskvårdspeng. En del erbjuder också bra priser på träningsanläggningar eller t.o.m. bekostar detta för de anställda. Men hur ofta gör de anställda något på egen hand? Såklart tränar en viss kategori, det hade de gjort vare sig företaget gett dem friskvårdspeng eller inte. Och de andra då, de som känner att de varit borta för länge ifrån träningen (eller kanske till och med aldrig tränat), hur gör dem för att kunna utnyttja träningsanläggningen?
Alla vill vi må bättre, men vi startar från olika förutsättningar. Bara för att du har ett medlemskort innebär det inte att du fått extra motivation för att använda den.
Är du personalansvarig eller en av de anställda på företaget, och känner att träningen som ni har på företaget inte blir kontinuerlig, eller rolig?
Det finns andra träningsmöjligheter, där personal tränar tillsammans och har roligare. För vi alla vet ju det, är något inte roligt, håller det inte värst länge. Personal som mår bra gör bättre resultat ifrån sig, speciellt om träningscoachen är elitidrottare och har fokus på resultatfokuserad träning.
Är ni ett gäng som vill träna tillsammans? Vill ni göra det under arbetstid?
Vi är flexibla och lägger upp träning utefter era önskemål och budget.Maila oss på info@rimmourad.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *