Trögt att komma igång efter semestern

Tillbaka från semestern som mig?
Jag har haft en härlig ledighet där jag faktiskt latat mig mer än vanligt, du vet där dagarna kommer oplanerat, man käkar en sen frukost och har 0 dåligt samvete över att man i princip får 0 gjort. Det sista är inte helt sant faktiskt, jag får dåligt samvete när jag inte gör något nyttigt, men det är något jag jobbar med…
Anyways, jag var på elitläger med karatelandslaget i helgen och vi hade en grym helg med massa träning. Sen kommer man hem, och går till gymmet, men var är den där glöden?

Jag är inte den som har problem med att jobba upp min motivation, men fan alltså, jag kunde inte få upp aggressiviteten. Man behöver bli lite arg, jag behöver va arg på något/någon för att kunna omvandla dessa känslor till bränsle och va grym på träningen.
Så istället för fokus på gymmet, blev jag nu sittandes där och tyckte synd om mig själv. Tänkte på alla saker jag behöver få gjort, saker jag gått igenom i sommar som jag inte rett ut och jag tänkte på hur soft sommaren har varit där jag inte behövt göra något. Tror det är det, att jag blivit lat.
Jag som jobbar som personlig tränare borde ju kunna träna stenhårt på egen hand. Är det inte så?
Nej, jag behöver också stöd. Man kan aldrig bli för bra på något, man har alltid någon som kan inspirera och motivera en mer än man själv kan.

Så här ska vi starta upp säsongen, för min del min tävlingssäsong. För din del kanske något specifikt mål. Men vi ska göra det ihop, vi ska ha varandra till att bolla saker med och fråga om saker som dyker upp på vägen. Kom ihåg att det aldrig är fel att visa sina svagare sidor, det är en styrka i sig!

Och träningen idag? Jag satte mig och cyklade i 20 min innan jag gav mig själv ett ok att det räckte för dagen med totalt 1 h träning, det är jag väldigt stolt över faktiskt.

20130807-175821.jpg

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *